Koffiebranderij Peeze (hoofdsponsor)

Koffiebranderij PeezeKoffiebranderij Peeze richt zich vanaf 1879 met veel passie op het leveren van topkwaliteit koffie. Met een ruim assortiment van kwalitatieve bijproducten levert Peeze een totaalconcept voor horeca, bedrijven en instellingen. Persoonlijk advies op maat is hierbij van unieke waarde.

Peeze koffie is in meerdere opzichten bijzondere koffie. Een combinatie van een ambachtelijke benadering, het gebruik van alleen de allerbeste koffiebonen, de hoogste kwaliteit tijdens het productieproces en een duidelijke keuze voor duurzaamheid.

Zo is de branderij in Arnhem één van de meest moderne en milieuvriendelijke koffiebranderijen van Europa. Door slimme technieken wordt veel energie en water bespaard en is de productie geheel CO2 neutraal. Daarnaast wordt er enkel ‘duurzame koffie’ ingekocht (o.a. Max Havelaar, BIO en Rainforest Alliance) en wordt constant de balans gezocht tussen kwaliteit, mens en milieu.

Kwaliteit en duurzaamheid in de gehele keten, staan centraal in het beleid en filosofie van de organisatie. Het uiteindelijke resultaat is een kopje koffie om van te genieten, waarbij wij de wereld om ons heen niet vergeten. Ook dat vinden wij een vorm van goede smaak.

Koffiebranderij G. Peeze B.V.
Ringoven 36
6826 TR Arnhem

T + 31 (0)26 362 24 22
F + 31 (0)26 361 33 80

info@peeze.nl

Bezoek ook onze Koffiewinkel
Officieel Jura Service partner

Ringoven 41
6826 TP Arnhem
T + 31 (0)26 750 55 10
winkel@peeze.nl

Openingstijden op werkdagen:
9:00 – 16:00 uur
Gratis parkeergelegenheid

Bezoek ook onze website!

Peeze Verpakkingen

Share on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone