Volg Zjevaun naar #WBC2013

Klaar voor vertrek

Om Nederland te vertegenwoordigen tijdens het World Barista Championship zal Zjevaun Lemar Janga woensdag 15 mei naar Melbourne vertrekken. Natuurlijk wensen wij hem heel veel succes toe!

Zjevaun Lemar DBC 2012

SCAE Nederland ondersteunt Zjevaun financieel bij de voorbereidingen, de reis en het verblijf in Australië. Dit kunnen wij alleen doen met behulp van onze sponsoren, die wij dan ook, mede namens Zjevaun en z’n team, hartelijk bedanken voor hun bijdragen.

Extra sponsorgeld

Omdat Australië een verre bestemming en, zo hebben wij gemerkt, niet bepaald een goedkoop land is, zijn we nogmaals met de pet rondgegaan bij onze sponsoren. Dit om de kwaliteit van onze inzending zo hoog mogelijk te maken.

Onze hoofdsponsoren Brita en FrieslandCampina hebben daarop besloten beiden nog een extra bijdrage te reserveren. Daarmee kan Zjevaun o.a. de koffie en het porselein waarmee hij wil werken meenemen naar Australië. Namens Zjevaun, bedankt daarvoor!

 

Volg #WBC2013

WBC coaches Wendelien Verver en François Geurds zullen ons via Twitter ( @SCAENederland #wbc2013) op de hoogte houden van alles wat in Melbourne gebeurt. Op de website van SCAE Nederland zal bovendien ook regelmatig verslag worden gedaan van de gebeurtenissen in Australië.

Het World Barista Championship begint op 22 mei 2013, de finale is op 26 mei.

Share on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*