Standinrichting SCAE Nederland door Vivre, Nijmegen [persbericht]

VIVRE, DÉ PLEK VOOR VERKOOP EN STYLING VAN VINTAGE, INDUSTRIEEL INTERIEUR

Na twaalf jaar verlaat Vivre de Nijmeegse binnenstad. De winkel aan de Lange Hezelstraat met industriële, tweedehands meubelen en lampen is verhuist naar Nijmegen-Noord. In een voormalige fabriekshal van 800 vierkante meter, heeft Vivre hier alles onder één dak, zegt ondernemer Ebert Roest.

“Hier kan ik alle spullen kwijt. Bovendien heb ik hier een werkplaats gemaakt en een fotostudio ingericht. Want van alle spullen die gerestaureerd zijn en klaar voor verkoop, maken we foto’s die we op onze website zetten en op Marktplaats. Daarnaast is er nu ook de mogelijkheid tot het maken van fotoshoots voor (interieur)magazines.”

Roest koopt materialen en meubels in België, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Tsjechië en Polen. Maar ook in Nederland. “Net een oude machine gekocht van een voormalige schoenfabriek in Waalwijk. Van de industriële materialen maak ik onderstellen voor tafels”, aldus Roest. Hij is eigenlijk banketbakker van zijn vak, maar was daarop uitgekeken. “Dit is ook werken met je handen, creatief.”

Vivre heeft eigenlijk geen winkelpand in hartje stad nodig. Roest: “Tachtig procent van de mensen die in de winkel komen, heeft ons gevonden via internet. Twintig procent zijn passanten. Ik hoef dus niet in een winkelstraat te zitten. De huur is bovendien best hoog en parkeren in de stad lastig. Bij ons nieuwe pand, een voormalig koelpakhuis, is een parkeerterrein waar zo’n twintig auto’s kunnen staan.”

De helft van de klanten van Vivre zijn stylisten en interieurontwerpers. Zij kopen tafels, stoelen, lampen en kasten om kantoren in te richten, restaurants, kleine cafés maar ook showrooms voor kledingzaken op beurzen.

Daarnaast bestaat Vivre uit Vivre Styling. Omdat het bij Vivre om de juiste combinaties van de unieke meubels gaat, biedt het stylingbureau van Vivre de mogelijkheid tot advies en (her)inrichting van diverse bedrijven zoals hierboven beschreven. Hier geldt de volgende formule voor: Een stylingbureau inhuren kost veel geld, zeker voor een startende ondernemer. Maar schoenmaker blijf bij je leest! Laat iedereen doen waar hij goed in is. Om geld te besparen combineert u de aankoop van uw meubels met de styling. “Op onze ‘styling-website’ vind je bedrijven die wij hebben ingericht, zoals restaurant de Firma en restaurant Bistro Flores in Nijmegen”, aldus styliste Julie Ottevanger.

Bij Vivre kan je niet alleen terecht voor het kopen van industrieel interieur, het is ook mogelijk op dit te huren. Roest: “Steeds meer conceptontwikkelaars van (interieur)beurzen en evenementen of makers van tv-programma’s en films zijn op zoek naar stoere aankleding voor hun stands en sets, hiervoor kan je dus ook goed bij ons terecht. Zeker nu we 800 vierkante meter aan aanbod hebben!”

Vivre Interieur Authentique

Stationsweg 19

6515 AC Nijmegen

024 3238257

info@interieur.vivre.nl

www.interieur-vivre.nl

www.styling-vivre.com

De openingstijden van Vivre zijn:

di 10.30 – 17.30 uur

wo 10.30 – 17.30 uur

do 10.30 – 20.00 uur

vr 10.30 – 17.30 uur

za 10.30 – 17.00 uur

Share on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*