@SCAENederland twitter account

@SCAENederland twitter accountAls nieuwe Nationale Coördinator voor de SCAE geloof ik heilig in de kracht van “social media”. Mede daarom ook dat ik twee Twitter accounts in het leven heb geroepen. Althans één bestond er al, die was ooit voor Annemarie aangemaakt en had de naam @SCAENetherlands.

Deze bestaat nog steeds en zal ik gaan gebruiken voor Engelstalige Tweets, zodat ook mijn collega NC’s in de rest van de wereld kunnen volgen wat er in Nederland gaande is.

Het account @SCAENederland zal worden gebruikt voor Nederlandse SCAE aangelegenheden. Denk hierbij aan meldingen over wedstrijden, nieuws feiten en al het overige wat te maken heeft met mijn functie als NC (Nationaal Coördinator).

Als er op koffie gebied zaken zijn die moeten worden vermeld, zorg dan dat ik dit te weten kom zodat ook ik het nogmaals onder de aandacht kan brengen van Twitterend Nederland.

Stuur de link naar het artikel op internet, of je Tweet naar @SCAENederland of jan@coffeexperts.eu en ik zorg er voor dat dit weer wordt doorgezonden aan de volgers van @SCAENederland.

Share on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*