SCAE de Authorised Trainer cursus

 SCAE

 

Beste koffievrienden,

Zoals wellicht bekend zal SCAE Nederland in samenwerking met SCAE, de Authorised SCAE Trainer cursus organiseren. Deze cursus zal plaatsvinden op 24 en 25 januari 2013. 

Richard Schukkink van International Tea and Coffee Academy heeft zijn professionele locatie beschikbaar gesteld, waarvoor onze hartelijke dank.

Tijdens deze dagen is er ook de mogelijkheid om je Barista Skills Certifier Licentie te behalen of te vernieuwen. Degenen, die dit al hebben en waarvan de licentie nog geldig is hoeven dit uiteraard niet te doen.

In 2011 is in Londen besloten dat alle Barista Skills Certifiers, net als Certifiers voor de andere “coffee diploma”  modules, ook Autorised SCAE Trainer moeten zijn. De overgangsperiode, waarin dit nog niet verplicht is, eindigt per 31 december 2013. Dit betekent, dat je voor deze datum ook “Authorised SCAE Trainer” moet zijn anders vervalt je Barista Certifier Licentie.

Het is sinds januari 2012 bovendien ook niet meer mogelijk om Barista Certifier te worden, als je geen Authorised Trainer bent.

Dit is dé mogelijkheid om de cursus in eigen land te doen zonder ver te hoeven reizen.

Het adres voor de cursus is:

International Tea & Coffee Academy

Vuurvlinder 1

3892 GC Zeewolde

The Netherlands

T. 036 522 30 76

 

Als je wilt meedoen verzoek ik je contact op te nemen met: info@scaenederland.nl Op dit adres kun je ook terecht voor vragen.

 

Graag aangeven of je alleen de AST training wilt volgen of ook de licentie als Barista Skills certifier wilt behalen

De kosten zijn 1.300 Euro. Indien je de Barista Skills Licentie niet nodig hebt, gaat hier 200 Euro af. Je ontvangt hiervoor een factuur.

 

Met vriendelijke groet,

Arthur Stuivenberg

Share on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*