Programma Nederlands Kampioenschap Latte Art

Het Nederlands Kampioenschap Latte Art vindt plaats op 3 mei tijdens The Amsterdam Coffee Festival in Amsterdam. Nederlandse top latte artists strijden op het SCAE-podium om de titel Nederlands Latte Art Kampioen 2014 en deelname de wereldkampioenschappen in Melbourne. Hieronder vindt u het programma voor de finales.

Programma NKLA

 

Nederlands Kampioenschap Latte Art

Bij het Latte Art Kampioenschap moeten de deelnemers hun vaardigheden beheersen. De deelnemer moet in een tijdsbestek van acht minuten, twee maal twee identieke latte’s maken, en twee identieke espresso machiatto’s.
 

The Amsterdam Coffee Festival

The Amsterdam Coffee Festival is het evenement voor professionals en liefhebbers van de koffiewereld. In navolging van het overweldigende succes van The London Coffee Festival brengt organisator Allegra Events (UK) het podium voor koffie nu naar Nederland. Dit jaar wordt dit festival voor de aller eerste keer in Nederland gehouden met als doel het uit te laten groeien tot het grootste jaarlijkse koffie-evenement van Nederland.

Het festival heeft als belangrijkste doel alle aspecten van de coffee scene een podium te bieden. Want, koffie verbindt. Het verbindt mensen met elkaar, maar ook met muziek, kunst en innovaties. Daarom wil The Amsterdam Coffee Festival ruimte bieden aan al deze aspecten. Daarnaast gaat de helft van onze opbrengsten naar Project Waterfall.

 Koop hier uw kaarten.

Het Nederlands Kampioenschap Latte Art wordt mede mogelijk gemaakt door:
FrieslandCampina

Share on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*