Programma Dutch Barista Championship

 Het Dutch Barista Championship vindt plaats op 2 mei tijdens The Amsterdam Coffee Festival in Amsterdam. Nederlandse top barista’s strijden op het SCAE-podium om de titel Dutch Barista Champion 2014 en deelname aan de wereldkampioenschappen in Rimini. Het programma voor de finales vindt u hieronder. 

Programma DBC 2014 

Dutch Barista Championship

Deelnemers aan het Dutch Barista Championship moeten vier identieke espresso’s, vier identieke cappuccino’s en vier identieke signature drinks maken. Dit alles binnen een tijdsbestek 15 minuten.

De deelnemers meten hun vakkennis aan elkaar, moeten hun vaardigheden bewijzen bij het gebruiken van de espressomachine, de molen, de keuze van hun koffie, hygiëne, werkorganisatie en de presentatie die ze opvoeren.

The Amsterdam Coffee Festival

The Amsterdam Coffee Festival is het evenement voor professionals en liefhebbers van de koffiewereld. In navolging van het overweldigende succes van The London Coffee Festival brengt organisator Allegra Events (UK) het podium voor koffie nu naar Nederland. Dit jaar wordt dit festival voor de aller eerste keer in Nederland gehouden met als doel het uit te laten groeien tot het grootste jaarlijkse koffie-evenement van Nederland.

Het festival heeft als belangrijkste doel alle aspecten van de coffee scene een podium te bieden. Want, koffie verbindt. Het verbindt mensen met elkaar, maar ook met muziek, kunst en innovaties. Daarom wil The Amsterdam Coffee Festival ruimte bieden aan al deze aspecten. Daarnaast gaat de helft van onze opbrengsten naar Project Waterfall. 

Koop hier uw kaarten

 Het Dutch Barista Championship wordt mede mogelijk gemaakt door:
Schermafbeelding 2013-12-19 om 15.47.50Allebrogh Espresso

Share on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*