Open brief aan sponsoren

Beste Sponsor van SCAE Nederland,

Van 1 – 4 november 2012 zullen in Seoel (Korea) de wereldkampioenschappen Latte Art gehouden worden. Middels voorronden en de Nederlandse kampioenschappen mag Esther Maasdam zichzelf als Nederlandse Latte Art kampioen de beste Latte Art barista van Nederland noemen. Dit is natuurlijk een geweldige prestatie, maar wereldroem voor Maasdam en daarmee ook de gehele Nederlandse koffiewereld ligt nu binnen bereik….

Stichting SCAE Nederland stelt alles in het werk om Esther te ondersteunen in haar weg naar het wereldkampioenschap. Jan Schuitemaker, National Coördinator SCAE, neemt hierbij het grootste deel van de begeleiding voor zijn rekening.

Wij willen echter voor een optimale ondersteuning graag een professioneel begeleidingsteam met haar meesturen. Hierdoor bereiken we dat onze kampioen zich helemaal op de wedstrijd kan focussen. Bovendien ook geen overbodige luxe, daar de wedstrijd helemaal in Korea plaatsvindt.

Helaas neemt dit ook extra kosten met zich mee. Daarom zijn we nog op zoek naar sponsoren voor dit evenement. We willen immers niets aan het toeval overlaten om Nederland de felbegeerde eerste plaats te laten bereiken. BRITA en FrieslandCampina gingen u reeds voor, maar er is echt nog meer geld nodig.

Neem voor meer info contact op met Jan Schuitemaker (National Coördinator SCAE Dutch Chapter): coffeexperts@me.com of telefonisch op: (06) 25 50 85 08.

Namens alle Nederlandse koffie liefhebbers alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Arthur Stuivenberg
Voorzitter SCAE Nederland

 

Share on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*