Nieuw nationaal coördinator-team SCAE Nederland

SCAE Nederland slaat een nieuwe weg in met een nationaal coördinator-team. De nieuwe structuur werd gepresenteerd tijdens de ledenvergadering in september 2013.

Nieuwe structuur

Na het vertrek van de vorige coördinator is het bestuur van SCAE Nederland aangevuld met nieuwe, maar ook vertrouwde, gezichten.

De voorzitter vervuld nog altijd de rol van algemeen coördinator van de Nederlandse afdeling van Specialty Coffee Association of Europe (SCAE). Daarnaast is er een coördinator voor competities, leden- en sponsorwerving, educatie en communicatie.

 

Het SCAE Nederland team 

Moniek Smit – voorzitter en algemeen coördinator

Arthur Stuivenberg – Secretariaat en leden- en sponsorcoördinator

Liesbeth Sleijster en Rose van Asten – Bestuurslid en Competitiecoördinator

Peter van Eijl – Bestuurslid en Educatiecoördinator

De algemeen coördinator zal voorlopig ook communicatie op zich nemen.

 

Stevige fundering

Voorzitter Moniek Smit:”We kunnen bouwen op de stevige fundering die door het vorige bestuur is neergelegd. Ik heb het vertrouwen dat we met dit team weer een stap verder kunnen gaan en een professionele invulling kunnen geven aan de uitingen en activiteiten van SCAE Nederland.”

 

Professionalisering

SCAE Nederland kan al jaren rekenen op haar trouwe sponsoren. Dankzij sponsoren kunnen de verschillende competities worden georganiseerd en vertegenwoordigen de Nederlands kampioenen ons land tijdens WK’s over de hele wereld.

Om meer te kunnen doen dan het organiseren van competities en om specialty coffee extra op de kaart te zetten, zijn ook middelen als tijd en expertise nodig. 

Eén van de speerpunten van het nieuwe coördinatie-team is professionalisering. Hiervoor wordt samenwerking met vrijwilligers gecombineerd met het geven van opdrachten tegen een vergoeding.

 

Contact en updates

De voorzitter zal regelmatig een update van de plannen van SCAE Nederland op de website plaatsen.

Vragen, opmerkingen en ideeën zijn altijd welkom via info@scaenederland.nl.

 

Share on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*