Inschrijven voorronde Latte Art nu geopend

Inschrijven voorronde Latte Art nu geopendOp maandag 14 mei 2012 zal de finale van het Nederlandse Latte Art kampioenschappen worden gehouden op het evenement Beleef Koffie Beleef Thee in de Jaarbeurs in Utrecht. Maar voordat het zover is, zijn er uiteraard eerst nog de voorrondes om uit te maken wie er in deze finale te zien zal zijn.

Ook dit jaar zullen deze voorrondes worden gehouden bij één van onze sponsoren FrieslandCampina in Amersfoort.

Met ingang van dit jaar zullen er een aantal zaken rondom de wedstrijden anders worden aangepakt dan andere jaren. Door deze wijzigingen willen wij als Nederlandse SCAE-DCP in de pas gaan lopen met onze Europese collega’s van de SCAE. De voornaamste wijziging voor de Latte Art competitie is als volgt.

Deelnemers betalen inschrijfgeld. SCAE leden betalen € 25,00 niet SCAE leden betalen € 50,00. Met dit inschrijfgeld kunnen kosten die worden gemaakt tijdens de voorrondes en de finale gedeeltelijk worden betaald. Het inschrijfgeld dient bij inschrijving te worden voldaan (zie info op inschrijf formulier ).

De voorrondes zijn vastgesteld op 19 en 26 maart 2012.

Er is bewust gekozen voor twee dagen. Latte Art is de meest dynamische wedstrijd uit de reeks en smaak is niet meer een bepalend onderdeel tijdens deze wedstrijd. Daarom kan de Jury meer deelnemers beoordelen en ook sneller weer klaar staan voor de volgende deelnemer/ster.

Aangezien ik laat ben ingestapt als nieuwe Nationale Coördinator en mezelf nog moet inwerken in de materie zal niet alles vandaag of morgen geregeld zijn. Ik doe mijn best om met behulp van iedereen die reeds in het verleden heeft meegewerkt aan de Latte Art kampioenschappen alles goed en vlot te laten verlopen, maar vraag bij voorbaat jullie begrip als er onverhoopt toch dingen zijn die niet gaan zoals het zou moeten.

Er is reeds een inschrijf formulier beschikbaar om te downloaden. Bij dit inschrijf formulier hoort ook een deelnemers overeenkomst,  beide formulieren opsturen inclusief betaling maakt deelname definitief. Lees het formulier voor alle benodigde informatie.

Inschrijven vanaf nu via link “Inschrijven SCAE competities” in zwarte balk boven aan de pagina.

Blijf Twitter (@SCAENederland) en dit blog (www.scaenederland.wordpress.com) volgen voor verdere informatie. Thans is de officiële website www.scae-dcp.nl door onbekende oorzaak tijdelijk niet beschkbaar.

Ik ben altijd bereikbaar voor suggesties, tips en verbeter punten via de e-mail ( coffeexperts@me.com ) of telefoon (06 25 508 508)

Share on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*