Inschrijven Dutch Cuptasters Championship

Inschrijven Dutch Cuptasters Championship geopendOok dit jaar zal het Nederlandse Cuptasting kampioenschap worden gehouden op het evenement Beleef Koffie Beleef Thee in de Jaarbeurs in Utrecht. Op dinsdag 15 mei 2012 zullen zowel de voorrondes als de finale hier plaats vinden.

Hoe alles zal worden ingepast in het schema van dit evenement zal binnenkort duidelijk worden. Wel moeten deelnemers rekening houden, dat zij indien de finale wordt bereikt gedurende de gehele dag beschikbaar moeten zijn.

Met ingang van dit jaar zullen er een aantal zaken rondom de wedstrijden anders worden aangepakt dan andere jaren. Door deze wijzigingen willen wij als Nederlandse SCAE-DCP in de pas gaan lopen met onze Europese collega’s van de SCAE. De voornaamste wijziging voor de Cuptasting competitie is als volgt.

Deelnemers betalen inschrijfgeld. SCAE leden betalen € 12,50 niet SCAE leden betalen € 25,00. Met dit inschrijfgeld kunnen kosten die worden gemaakt tijdens de voorrondes en de finale gedeeltelijk worden betaald. Het inschrijfgeld dient bij inschrijving te worden voldaan. Afmelding kan uitsluitend met opgave van legitieme reden. Alleen dan kan inschrijfgeld retour gestort worden.

Aangezien ik laat ben ingestapt als nieuwe Nationale Coördinator en mezelf nog moet inwerken in de materie zal niet alles vandaag of morgen geregeld zijn. Ik doe mijn best om met behulp van iedereen die reeds in het verleden heeft meegewerkt aan de Latte Art kampioenschappen alles goed en vlot te laten verlopen, maar vraag bij voorbaat jullie begrip als er onverhoopt toch dingen zijn die niet gaan zoals het zou moeten.

Er is reeds een inschrijf formulier beschikbaar om te downloaden. Bij dit inschrijf formulier hoort ook een deelnemers overeenkomst,  beide formulieren opsturen inclusief betaling maakt deelname definitief. Lees het formulier voor alle benodigde informatie.

Inschrijven vanaf nu via link “Inschrijven SCAE competities” in zwarte balk boven aan de pagina.

Blijf Twitter (@SCAENederland) en dit blog (www.scaenederland.wordpress.com) volgen voor verdere informatie. Thans is de officiële website www.scae-dcp.nl door onbekende oorzaak tijdelijk niet beschkbaar.

Ik ben altijd bereikbaar voor suggesties, tips en verbeter punten via de e-mail ( coffeexperts@me.com ) of telefoon (06 25 508 508)

Share on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*