Gaat Coen (van Sprang) het doen?

Met nog slechts één week te gaan stijgt de spanning in Nederland. Niet alleen vanwege het aanstaande EK voetbal, maar onder koffie minnend Nederland te meer omdat Coen van Sprang op 13 juni de dag van Nederland – Duitsland als 47e deelnemer om 13:42 uur het podium in Wenen gaat betreden om met een verpletterende performance Nederland een finale plaats te bezorgen.

Eerlijk is eerlijk het is een helse klus om dit voor elkaar te krijgen. In totaal doen er 54 landen mee aan het 2012 World Barista Championship. Als Coen geweest is, zal hij bij de beste 12 moeten zitten om in de halve finale voldoende punten te halen om door te gaan naar de finale, waar slechts plaats is voor 6 deelnemers.

Hieronder een snapshot van het schema waarin de tijden van Coen staan weergegeven.

2012 World Barista Championship schema

 

Voor het complete schema van de eerste dag klik hier en voor het complete schema van de tweede dag klik hier.

Om alvast weer een in de sfeer te komen hieronder een korte impressie van vorig jaar met Yakup Aydin, die in Colombia uiteindelijke een zeer verdienstelijke 9e plaats wist te veroveren. Coen kennende neemt hij geen genoegen met een plaats in de halve finale en gaat hij voor minimaal een plaats in de finale.

 

 

Ik ben zelf bij één van de training sessies geweest en ben persoonlijk erg onder de indruk van de presentatie van Coen. Zelfs in Wenen heeft hij de beschikking over een eigen trainingsruimte en machine. Kunnen we straks op deze timeline een Nederlandse vlag toevoegen? De tijd zal het leren.

 

Timeline champions

 

We wensen Coen heel veel succes toe en voor wie het niet LIVE kan mee maken volg de website van World Barista Championship waar tegen die tijd een live stream zichtbaar moet zijn.

Share on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*