European Coffee Awards voor Nederlandse koffieprofessionals

Het Allegra European Coffee Symposium 2012 vond van 20 tot 22 november plaats in Amsterdam. Ruim 400 professionals uit de Europese koffiebranche kwamen naar de Nederlandse hoofdstad om elkaar te ontmoeten.

Inkopers en leveranciers ontmoetten elkaar tijdens de Supply & Innovation day. Marketeers en journalisten proefden van de Amsterdamse koffiecultuur tijdens de Study Tour.

Op de afsluitende dag vond het symposium plaats met onderwerpen als klantenbetrokkenheid, koffiekwaliteit en innovatie. Onder de sprekers waren Paul Bringmann (La Place), Matthijs de Jongh (KesselsKramer), Jasper Uhlenbusch (CoffeeCompany).

Tijdens het gala diner werden de jaarlijkse European Coffee Awards uitgereikt. Een aantal Nederlandse koffieprofessionals stonden in de schijnwerpers. CoffeeCompany won de award voor de beste koffieketen in de Benelux. Voor beste independent coffeebar Benelux waren The Village Coffee and Music (Utrecht) en Hopper Coffee (Rotterdam) genomineerd, Caffenation (Antwerpen) ging uiteindelijk met de Award naar huis.

 

Individuele awards voor hun bijdrage aan de koffiebranche waren er voor Henk Langkemper (Espresso Service West) en Moniek Smit (Moniek Smit Coffee Consulting).

Het Allegra European Coffee Symposium 2013 vindt plaats in Parijs.

Share on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*