Bartenders en Barista’s: Dutch Coffee in Good Spirits Championship 2013

Baarn, 7 maart 2013 – Het Dutch Coffee in Good Spirits Championship is een uniek evenement waar bartenders en barista’s elkaar ontmoeten. De top van Nederland inspireert met vakmanschap het publiek en de jury tijdens de finale op 27 mei.

Tijdens dit kampioenschap zijn zowel barista- als bartendertechnieken vereist en zal entertainment niet ontbreken. Iedere deelnemer maakt voor de jury vier dranken tijdens een presentatie van maximaal acht minuten: twee Irish Coffees en twee Signature Coffee Cocktails.

Inschrijven

Bartenders en barista’s die de uitdaging aan willen gaan, kunnen zich direct inschrijven.  Het aantal plekken voor deelname is beperkt.

Wedstrijdregels en organisatie

 Voor het nationaal kampioenschap worden dezelfde reglementen gebruikt als voor het jaarlijkse World Coffee in Good Spirits Championship. De organisatie namens SCAE Nederland is in handen van (barista) Rose van Asten en (bartender) Ian Bartos. Deze twee vakmensen streven naar een kampioenschap van hoog niveau en zullen hun ervaring gebruiken om de deelnemers te motiveren.

 

Ian Bartos en Rose van Asten met het sponsorteam van Koffiebranderij Peeze.

Ian Bartos en Rose van Asten met het sponsorteam van Koffiebranderij Peeze.

 

Finale tijdens Beleef Smaak

De finale is één van de finales van SCAE Nederland tijdens Beleef Smaak 2013 in Houten. Deze beurs trekt horecaprofessionals die op zoek zijn naar kwaliteit en beleving en biedt een podium voor vakmanschap en beleving. 

 

 sponsor:

Peeze

Share on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*