Aankondiging van het bestuur SCAE Nederland

Baarn, 3 mei 2013 – Met ingang van 1 mei 2013 heeft Jan Schuitemaker besloten zijn functie als bestuurslid van Stichting SCAE Nederland neer te leggen. Ook zijn functie als Nationale Coördinator zal hij per die datum niet meer uitoefenen.

De reden van zijn besluit komt voort uit de toegenomen drukte binnen zijn eigen bedrijf , waardoor hij zijn taak als bestuurder en Nationale Coördinator niet langer meer kan combineren met zijn huidige werkzaamheden. De aanblijvende bestuursleden respecteren zijn besluit, waarderen zijn inzet en wensen hem veel succes toe met zijn koffiebranderij CoffeeXperts.

Ondanks zijn enthousiasme en inzet spijt het Jan zijn beide functies voor SCAE Nederland niet langer te kunnen uitvoeren. In de tijd dat hij verbonden was aan de stichting zijn er grote stappen vooruit gemaakt. Verschillende processen zijn ingang gezet waar het huidige bestuur en zijn opvolger(s) mee aan de slag kunnen.

Zijn taken binnen het bestuur van Stichting SCAE Nederland zullen tijdelijk worden over genomen door Arthur Stuivenberg (info@scaenederland.nl). De taak van Nationale Coördinator zal in overleg met de SCAE-organisatie in Londen zo spoedig mogelijk worden ingevuld.

De komende Nederlandse kampioenschappen Coffee In Good Spirits, Latte Art en Cuptasting komen ondanks zijn vertrek niet in gevaar, hiervoor heeft Jan Schuitemaker projectgroepen samengesteld die deze competities in samenspraak met SCAE Nederland zullen organiseren en reeds hebben voorbereid.

 

Nieuwe bestuursleden

 

SCAE Nederland is verheugd te kunnen aankondigen dat twee professionals met ruime ervaring het het koffievak zich zullen aansluiten als bestuursleden. Peter van Eijl (Doppio Espresso) en Jasper Uhlenbusch (Coffee Company) zullen hun kennis en ervaring gaan inzetten voor SCAE Nederland.

Hoe de taken en verantwoordelijkheden worden verdeeld binnen de nieuwe samenstelling van het bestuur, zal nog worden vastgesteld en dan bekend worden gemaakt.

 

Share on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*