Aan de slag voor SCAE Nederland

Al vele jaren is SCAE Nederland actief om koffie in Nederland te verbeteren en verder te professionaliseren. Dat doen wij bijna altijd met vrijwilligers die zich belangeloos voor dit goede doel inzetten. Wij hopen nog vele jaren op deze wijze door te kunnen werken.

Ambitie

Op dit moment staan wij echter op een keerpunt in de nog jonge geschiedenis van SCAE Nederland. In samenwerking met SCAE Londen is besloten een aantal zeer ambitieuze doelstellingen na te streven. Doelstellingen die, nadat ze zijn uitgevoerd, SCAE Nederland op een hoger niveau zullen brengen.  Doelstellingen ook, die onze sponsoren en barista’s een meerwaarde zullen geven.

Niveau

Om de doelstellingen te behalen zullen echter activiteiten ontplooid moeten worden die het “vrijwilligers-niveau” te boven gaan. Daarom is nu besloten voor bepaalde werkzaamheden ook betaalde functies beschikbaar te stellen. Gezien de aard van SCAE Nederland vinden wij wel dat dit gecombineerd moet worden met een bijdrage als vrijwilliger.

Functies

Er zijn diverse (betaalde) functies waarvoor wij nog naar mensen op zoek zijn.

  1. Leden medewerker (promotie lidmaatschap, contacten onderhouden met leden, leden werven, social media etc.).
  2. Educatie medewerker (nieuwe trainers rekruteren, Coffee diploma system organiseren en promoten, workshops en events organiseren, Consumenten benaderen voor educatie)
  3. Events medewerker (organiseren wedstrijden (7) en workshops, geld voor organiseren wedstrijden inzamelen, vrijwilligers aanleveren, barista gilde event organiseren)
  4. Communicatie medewerker (ervaring in communicatie, snel schakelen met leden, nationaal coördinator en SCAE Londen, Social media, website, nieuwsbrief).   

Reageren

Indien je je in een van deze taakomschrijvingen herkent en het ook leuk vindt iets bij te dragen aan de Nederlandse koffiekwaliteit dan verzoeken wij je voor 18 november een kort bericht te sturen naar: info@scaenederland.nl.

Met serieuze kandidaten zullen wij vervolgens in gesprek gaan om te bespreken hoe de functie vorm moet krijgen.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur SCAE Nederland  

Share on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*